Smrteľná dopravná nehoda v Drienove

26.05.2006 Prešov

Dnes o 02.30h došlo k dopravnej nehode, kde doposiaľ nestotožnený vodič viedol po ceste prvej triedy v smere z Košíc do Prešova osobné auto zn. VAZ so Sabino...
Dnes o 02.30h došlo k dopravnej nehode, kde doposiaľ nestotožnený vodič viedol po ceste prvej triedy v smere z Košíc do Prešova osobné auto zn. VAZ so Sabinovskou poznávacou značkou.

Na železničnom priecestí v obci Drienovská Nová Ves, v dôsledku nevenovania pozornosti riadeniu vozidla, v čase keď už boli spustené závory a fungovalo výstražné svetelné znamenie s prednou časťou vozidla narazil do spustenej závory po čom vošiel na priecestie, v čase keď tadiaľto prechádzal nákladný vlak idúci v smere z Prešova do Košíc. Pri zrážke došlo k ťažkému zraneniu jedného spolujazdca a usmrteniu vodiča, ako aj ďalších troch spolujazdcov doposiaľ nezistenej totožnosti. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania Prešovských policajtov . V uvedenom prípade bolo Prešovským policajným vyšetrovateľom začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región

mark